Pacientiem atvērta LOR klīnika - specializētā ausu, deguna un kakla klīnika Vienības gatvē 51

2. maijā no plkst. 15.00 pirmajiem pacientiem durvis vēra jauna ārstniecības iestāde – LOR Klīnika, kuras galvenā kompetence ir ausu, kakla un deguna slimību diagnostika un ārstēšana gan pieaugušajiem, gan bērniem. LOR klīnika atrodas Pārdaugavā, Vienības gatvē 51. Pieejamie speciālisti: Otolaringologs, Otoneirologs, Logopēds, Dzirdes akustiķis, Alergologs

Dr. Jānis Sokolovs

Dr. Jānis Sokolovs

Pacientiem piedāvājam plaša spektra ausu, kakla un deguna slimību diagnostiku un ārstēšanu. Ņemot vērā, ka nereti LOR slimības saistītās arī ar citām saslimšanām, klīnikā strādās arī pediatrs, logopēds, alergologs, gastroenterologs u.c. speciālisti. LOR klīnika atvērta ir katru darba dienu no 9.00 līdz 18.00. Apzinoties LOR speciālistu ierobežoto pieejamību brīvdienās, pacientus pieņemsim arī sestdienās no 10.00 līdz 15.00, vienlaikus būs iespēja vienoties par ārsta konsultāciju ārpus darba laika.

Dr. Gunta Sumeraga

LOR Klīnikā ārstu un māsu darba pieredze, kas gūta strādājot universitātes slimnīcās, apvienota ar jaunākajām diagnostikas metodēm Eiropā. Tas garantē kvalificētu un profesionālu ausu, kakla un deguna slimību diagnostiku un ārstēšanu, kā arī nodrošina mūsdienīgu veselības aprūpi.

Dr. Ilze Sokolova

 „Mēs esam saliedēta un aizrautīga profesionāļu komanda, kas darbu dara ar mīlestību. Mēs veidojam draudzīgu vidi pacientam un nodrošinām  augstu kvalitāti pakalpojumiem. Mūsu klīnikas misija ir sniegt izcilu veselības aprūpes pieredzi, atzīstot, ka mūsu pirmā prioritāte ir pacienti, kuru interesēs mēs strādājam”, uzsvēra LOR klīnikas valdes loceklis un otolaringologs Jānis Sokolovs.

Dr. Askolds Akers

LOR Klīnikas speciālisti konsultē un ārstē pacientus ar deguna, rīkles, aizdegunes un ausu saslimšanām, kā arī reiboni, koordinācijas, valodas un dzirdes traucējumiem. Klīnikā piedāvājam arī modernus dzirdes aparātus un dzirdes akustiķa konsultācijas. Jaunākās un progresīvākās diagnostikas metodes, piemēram, deguna dobuma un aizdegunes endoskopija, audiometrija,  timpanometrija,  video galvas impulsa tests u.c., ļauj iespējami īsā laikā diagnosticēt ausu, kakla un deguna saslimšanas.

Klīnikas īpašā gaisotne un patīkamais interjers ļaus pacientiem  justies ērti un mājīgi, savukārt  personāls nodrošinās individuālu pieeju un uzticības pilnas attiecības starp pacientu un ārstu.

Mūsu kontaktinformācija:

Reģistratūras tālrunis 25 727 676

e-pasts: info@lorklinika.lv

www.lorklinika.lv

twitter.com/Lorklinika

facebook.com/LORclinicRiga

May 6, 2016